Shape


* De Smart Writing Set Ellipse is een kit voor directe toegang met de Pen + Ellipse slimme pen en een A5 gelineerde papieren tablet met speciaal Ncoded-papier.
* Samen met de Moleskine Notes-app zorgen deze slimme tools ervoor dat uw handgeschreven notities en gedachten van de pagina afkomen en zich in realtime op het scherm ontwikkelen.
* Schrijf eenvoudig op de pagina's van de papieren tablet met de pen + ellips voor direct gedigitaliseerde notities die kunnen worden bewerkt, getranscribeerd, georganiseerd en gedeeld op het apparaat van uw keuze.
* De Pen + Ellips klemt zich vast op de omslag van de papieren tablet, zodat u altijd klaar bent om belangrijke punten in een vergadering te noteren, brainstormideeën te projecteren, takenlijsten te maken en alles wat de pagina's van uw notebook vult.
* De Smart Writing Set Ellipse maakt een directe en werkbare digitale kopie van elke pagina - en brengt alle voordelen van grenzeloze digitale creativiteit naar uw uit de vrije hand gemaakte notities, schetsen, diagrammen en krabbels.
* De Smart Writing Set Ellipse maakt deel uit van het bredere Moleskine Smart Writing System en werkt met alle andere Moleskine Paper Tablets en Smart Diary / Planners.
* Kies uit verschillende paginalay-outs, formaten en kleuren, evenals uit een reeks accessoires, om een ​​gepersonaliseerd slim schrijfsysteem te bouwen.
* Wat zit er in de doos:
* Pen + ellips slimme pen, papieren tablet gelineerd, met speciaal papier ontworpen om te werken met Pen + USB-kabel voor het slim opladen van de pen,1 vulling met penpunt,Volant XS Starter Journal.
* Papieren tablet: grote 176 pagina's 13 x 21 cm - 5 "x 8 1/4.
* De Moleskine Notes-app kan gratis worden gedownload via de App Store℠, Google Play ™ en Windows Store.

Gewicht 0,8 kg
Afmeting 265 x 265 x 32 mm
Fabrikant Moleskine
Kleur Zwart
Met milieuverklaring Ja
Milieuverklaring Fsc
Soort assortiment Schrijfset
Kleur Black

0 van 0 beoordelingen

star-full
star-full
star-full
star-full
star-full

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met het product met andere klanten.


Writing set Moleskine Ellipse zwart

123,14

Niet leverbaar

Artikelnummer 011649
Merk Moleskine
EAN 8053853602428
Verpakkingseenheid Stuks
Certificaten
  • Path Gratis levering vanaf € 130,- excl. BTW
  • Path Grote voorraad
  • Path Persoonlijk en deskundig advies +31 (0)88 20 44 444
Betaal- en verzendmethodes